Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(13106 niezalogowanych)
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Luba napisał:
Kochana moja się w ogóle nie przejmuj tym awatarem z butlą i tak wiadomo , ze tu wszyscy z niej piją a nie tylko Ty .
Ja sie lojalnie przyznałam wczoraj

Jak mnie DVD nie zeżre, to dzielę sie butlą tylko z Toba Gosiula [/quote]

Wychylcie chociaż jednego za tą gawiedź,jeśli tylko same macie ją opróznić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak

Kochana moja się w ogóle nie przejmuj tym awatarem z butlą i tak wiadomo , ze tu wszyscy z niej piją a nie tylko Ty .
Ja sie lojalnie przyznałam wczoraj

Jak mnie DVD nie zeżre, to dzielę sie butlą tylko z Toba Gosiula

Wychylcie chociaż jednego za tą gawiedź,jeśli tylko same macie ją opróznić

hehe nie zeźre , bo przecież zębów ni ma

Twoje zdrówko Retier , ale tak na niby/soczkiem/ , bo zaraz jadę autem gdzieś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Luba napisał:
retier1 napisał:
Z tym zadowoleniem to nie byłbym tak bardzo pewny Luba. Bynajmniej ja nie jestem. Prawda zawsze jest bolesna,a tutaj nikt nikogo nie oszuka,choćby niewiem co nam mówił. Nasz pobyt tutaj jest tą właśnie determinacją. Dobrze że chociaż z toba nie jest jeszcze tak źle

Chyba źle się wyraziłam...Może nie zadowolona, ale pełna entuzjazmu...tak na początku. A potem to zawieszenie...jedna nogą tu, drugą nogą tam. No ale teraz to ja zaczynam za dużo o sobie, hehe. Wiem, że wiele osób jest tutaj na stałe i tutaj właśnie buduje swoje życie, chce i potrafi to zrobic. Zazdroszczę

Nie sądzę żebyś mówiła tylko o sobie Luba. To o czym mówisz dopada nas wszystkich , bez wyjątków. Z tą tylko różnicą że jedni radzą sobie lepiej a inni gorzej. A ci najsłabsi wpadają w ,nazwijmy to chorobą marynarza .To znaczy ,przyzwyczajają sie do tego stanu rzeczy i jest im z tym wygodnie. Na morzu tęsknią za domem i rodzina,a w domu po paru chwilach wszystko im przeszkadza i chcą jak najszybciej uciec na wolność.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
jak ty się retier cały czas będziesz nad tym rozwodził to w końcu wypadniesz za burtę !!
i będzie po marynarzu a szkoda bo już z czasem wychodzisz na prostą .
a najlepiej zdecyduj się w końcu i nie marudż że ci aż tak żle .
mam podobną sytuację ale cóż ............życie i trzeba sobie radzić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Andy hellboy napisał:
jak ty się retier cały czas będziesz nad tym rozwodził to w końcu wypadniesz za burtę !!
i będzie po marynarzu a szkoda bo już z czasem wychodzisz na prostą .
a najlepiej zdecyduj się w końcu i nie marudż że ci aż tak żle .
mam podobną sytuację ale cóż ............życie i trzeba sobie radzić

Chyba masz problem z interpretecją tego co piszę, jesli nie rozumiesz że piszę o wielu którzy nie potrafią sobie z tym poradzić a nie o sobie jak to raczyłeś zauważyć. Gdybym sobie nie radził to pewnie bym chlał tak jak spora grupa poza domem a rodzina dawno by mnie kopnęła w dupe,co by mi się słusznie należało
Słuchać nie musisz,wolna wola
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
no wlaśnie skoro tak świetnie sobie radzisz to dlaczego zawsze rozwodzisz nad losem innych i swoim
albo kopnąć się w dupę albo puknąć w pałę . chlanie dla tępaków
ja idę na przód
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Andy hellboy napisał:
no wlaśnie skoro tak świetnie sobie radzisz to dlaczego zawsze rozwodzisz nad losem innych i swoim
ja idę na przód

Trochę to dziwne że się zatrzymujesz przy takich ? Olej ciepłym moczem i idź dalej,droga wolna
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
Andy hellboy napisał:
ja idę na przód

To może ja dodam coś od siebie, bo w końcu ten wątek, to moja sprawka. Temat nie musi sie wszystkim podobac, moze, jak domyslam się, działa na Ciebie, wywoływac rozbawienie, wręcz uczucie litości. Nie zawsze jednak komunikowanie rozterek życiowych musi świadczyc o czyjejś słabości, bo propozycja wymiany zdań na pewnien temat nie oznacza w kazdym przypadku wołania o pomoc. Na tym polega forum, by wymieniac sie spostrzeżeniami. Dla Ciebie może to byc objaw tępoty, nieudoloności, załamania, dla innych moze to byc tylko i wyłącznie przyczynek do dyskusji, wynikający z chęci pewnego rodzaju ekspresji, która może albo do niczego nie prowadzic albo skutkowac kolejnymi ciekawymi spostrzeżeniami. Też nie lubię mazgajstwa, co nie oznacza, że nie dopadają mnie wątpliwości natury ludzkiej, psychologicznej, po prostu egzystencjalnej.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
tak Luba , masz racje
wątek jest dobry , byłem tylko chwilowo nastawiony do niego bojowo
poczytam jeszcze co ciekawego napiszecie .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(radeku)
Wiking
a ja jestem po projekcji filmu Wszystko Co Kocham i taka nasuwa mi sie mysl, czy My aby nie tworzymy w kolo siebie, jako polonia, takiej malej komuny jaka byl PRL dla naszych rodzicow. Siedzimy na obczyznie otoczeni reszta krajanow i przez to izolujemy sie, ale niektorym z nas to sie nie podoba i chce tej wolnosci, chce wyjsc, wiec sie buntuje i teskni za wolnoscia o jaka wielu naszych przodkow walczylo i jaka ponoc jest teraz w naszej pieknej ojczyznie, heh, taka mi sie teoria nasunela, pozdrowienia

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok